Administratorul site-ului Ideea Fishing (ideea-fishing.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Administratorul Ideea Fishing (ideea-fishing.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare) iar in acest caz comanda nu poate fi expediata. Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot exista diferente de culoare, marime sau forma si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Ideea Fishing isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de Ideea Fishing, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determină anularea comenzii.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator in scopul livrarii produselor şi sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail admin@ideea-fishing.ro . De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

In conformitate cu noile modificari aduse Regulamentului (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”) si aplicabile incepand cu 25 mai 2018, Ideea Fishing isi dedica toate resursele si face toate eforturile necesare pentru a pastra in siguranta datele dvs personale. Datele personale prelucrate sunt nume/denumire, prenume, CUI/CIF, nr. inregistrare la Registrul Comertului ori in evidentele altor autoritati, adresa, numar de telefon, data nasterii, adresa de email si pot fi sterse din arhivele noastre la cerere.

Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.

Produse nefunctionale in primele 24 de ore de la receptie sau colete ce prezinta deteriorari:

Daca produsul primit este nefunctional in primele 24 de ore de la receptia efectiva, ridicarea de la sediul Ideea Fishing sau receptia la domiciliu prin curier – puteti reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in acest termen, in vederea inlocuirii cu un produs nou: 0766 427 418
Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.